Sokongan moral

Salam blogger smua...

Simple.....ini saja post yang dapat aku kongsikan dengan korang smua.Bukan apa,cuma buat buat sibok walaupun nampak tak berapa sibok....tapi hakikatnya memang sibok pun.Bukan sibok apa pun ,cuma sekarang ni aku tengah menyebok nak cari makan di alam maya.hehehe.....Tapi tak pe lah,aku nak share sikit dengan korang apa yang buat aku sibok sangat ni.




Ha....ni lah bendanya yang buat aku sibok sangat.Ni baru dia punya mukadimah saja, kepala dah pening semacam.Tiap tiap malam aku tido lewat semata mata nak siapkan dia punya rumah.(minisite).Bukan nak mengadu atau mengeluh sebab itu bukan sikap aku.Bagi aku sekali melangkah aku akan tetap teruskan walau orang nak kata apa.Harap harap korang bagilah sokongan sikit pada aku yang baru nak berjinak jinak dengan dunia e-book ni ye.......nanti adalah anugerah penghargaan untuk korang. 

Comment (1)

EmpayarUtama

26 November 2011 3:00 PTG

Aku x berapa sibuk tp buat2 sibuk sebab sibuk tengok line tenet yg macam sibuk sampai sibuk aku tekan sana sini sibuk sungguh aku ni

Wikipedia

Hasil carian