ALTERNATIF.......






Salam blogger......

Korang pernah nampak tak logo seperti diatas.Pada yang dah biasa dengan logo tu tentu tahu apa fungsi nya.Pada yang samar samar aku nak kongsi dengan korang yang sering mengalami gangguan connection dalam carian samada melalui Google atau yahoo.Sebenarnya fungsi skeweezer ni sama dengan fungsi google atau yahoo cuma ia lebih cepat dan simple disamping dapat menjimatkan masa korang dalam melawati laman web atau ape ape je......

Kalau korang nak cuba cuba link ke sini :http://www.skweezer.com/

Comment (1)

msredcheesecake

10 Oktober 2011 7:03 PG

Baru lagi ke? Baru je tau...dah biasa dgn google...

Wikipedia

Hasil carian