ADA BERANI.......

Salam blogger...

Aksi aksi menyucuk atau mencangkukkan benda benda benda tajam seperti jarum dan mata kail pada angota badan adalah fenomena biasa bagi kita rakyat Malaysia terutama yang beragama hindu bila tiba hari perayaan Thaipusam di Batu Cave.Bermacam macam cara mereka lakukan untuk menebus dosa dosa mereka seperti dalam gambar dibawah ini...







Tapi berlainan pula yang berlaku dinegara Thailand dimana aksi aksinya lebih canggih dan up to date.Tapi pada post ini aku list kan dua gambar sahaja ,kerana yang lain tu aku sendiri tak ada selera nak tengok.Gambar yang aku pilih ni pun yang paling low pressure punya.Korang dilarang mencuba aksi aksi seperti ini kerana ditakuti akan dicop oleh penyimpan mohor mohor diraja sebagai gila......




Aku minta maaf la ye kalau gambar gambar ini sedikit sebanyak membuat korang menzahirkan sifat semulajadi korang sebagai manusia biasa..........

Comment (1)

DAUD

11 Oktober 2011 11:10 PTG

extream........

Wikipedia

Hasil carian